28 серп 2019 р.

ВСІ ЧЕКАЮТЬ ЗМІН І СПОДІВАЮТЬСЯ, ЩО ЦЕЙ ПАРЛАМЕНТ БУДЕ ІНШИМ, - ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ

Сьогодні розпочинається каденція нового парламенту ІХ скликання і свій ранок народний депутат Ірина Констанкевич символічно розпочала із виступу на телеканалі «Рада». Найперше нардеп загадала трагічні події під Іловайськом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігор Палиця та Ірина Констанкевич увійшли до керівного складу парламентських комітетів

«Для всіх нас цей день завжди залишиться особливим, адже там загинуло багато наших хлопців, зокрема і волинян, тож сьогоднішнє засідання парламенту має розпочатися із хвилини вшанування пам’яті, які загинули захищаючи нашу державу», - переконана нардеп.

Також Ірина Констанкевич розповіла про те, що очікує від нового парламенту і переконана, що новообрана Верховна рада повинна розпочати свою каденцію  із максимальної концентрації відповідальності, бо всі чекають змін і сподіваються, що цей парламент буде іншим.

«Сьогодні наше суспільство пішло на те, що навіть закрило очі на аматорство, на це початківство сподіваючись, що воно компенсується відповідальністю», - наголосила парламентар.

Нагадаємо, що Ірина Констанкевич вже другу каденцію працюватиме у Верховній раді, адже жителі 23-го виборчого округу довірили їй представляти там їх інтереси.

За три роки своєї неповної каденції Ірина Констанкевич не втрачала зв'язок із людьми і побувала в кожному із 260 населених пунктів свого виборчого округу.

«Я дякую людям за підтримку і обіцяю, що буду й надалі працювати так, аби виправдати їх довіру, адже розумію всю повноту відповідальності», - наголосила нардеп.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook