top of page

Bідбулося перше пленарне засідання сесії Ківерцівської міської ради VIII скликання.

У депутатському корпусі працюватиме 26 обранців громади, 6 з яких– від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Це найвищий показник серед усіх політичних сил, які представлені у раді.

Керувати Ківерцівською громадою люди довірили колишньому голові Тростянецької сільської ради Олександру Ковальчуку, який балотувався шляхом самовисування.

Під час першого засідання обирали секретаря ради, заступників Ківерцівського міського голови, очільників постійних депутатських комісій, затверджували штатний розпис органу місцевого самоврядування.

Заступником з гуманітарних питань Ківерцівського міського голови обрали депутата міськради від «ЗА МАЙБУТНЄ» Віктора Лисюка. За його призначення на цю посаду проголосували 24 обранці громади.

Головою постійної комісії з питань культури, освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, молоді, спорту міжнародної співпраці та регламенту обрано депутата від «ЗА МАЙБУТНЄ», освітянина Василя Шпирука. Він, до слова, наразі є директором опорного закладу освіти "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 м.Ківерці". Його колегу по партії Юрія Косинця призначено старостою Суського старостинського округу (до нього входять села Суськ, Звози, Словатичі та Славне).

«Бажаємо Ківерцівській громаді економічного зростання та втілення нових проектів!» - наголосила народна депутатка Ірина Констанкевич.


bottom of page