top of page

ВІДБУЛАСЬ П'ЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ


З важливого:

- у ході засідання було внесено зміни до міського бюджету, програм ради на 2021 рік;

- прийнято рішення про створення комісії з розгляду заяв із звільнення від плати за надання соціальних послуг комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Камінь-Каширської міської ради», затвердили її склад та положення;

- затверджено такі програми «Благоустрій населених пунктів Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки» ,«Охорона навколишнього природного середовища на території Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки» та «Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки».

Також під час сесії розглянули депутатські звернення депутата від фракції «За Майбутнє» Наталії Процик:

1. щодо виділення коштів на поточний ремонт дороги між селами Пнівне - Соснівка .

Як зазначається у зверненні, дорога знаходиться вкрай жахливому стані. Великі вибоїни створюють аварійні ситуації на автошляху. небезпечного руху ( шкільний автобус здійснює підвіз дітей до школи).

Заявниця зініціювала:

1. включити дорогу в перелік заходів програми "Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки"

2.передбачити кошти на щебінь 50 000 гривень на березень 2021 р.

3. Здійснити поточний ремонт господарським способом.

- про виділення коштів для введення в дію Пнівненську АЗПСМ. Заявниця пропонує при зміні до бюджету передбачити кошти для співфінансування та відкритті АЗПСМ в сумі 480 000 грн.

bottom of page