top of page

Відбулося перше пленарне засідання новообраної Камінь-Каширської районної ради.

Згідно із новим адміністративно-територіальним устроєм, в нашій області замість 16 районів створено 4. Відповідно, сформовано і стільки ж райрад.

У Камінь-Каширській районній раді інтереси громад представлятиме 38 депутатів. Від команди «ЗА МАЙБУТНЄ» тут працюватиме 8 обранців. І це найвищий показник серед восьми політичних сил, представники яких пройшли у раду.

Під час засідання шляхом таємного голосування обрали голову Камінь-Каширської райради. За його результатами, радою довірили керувати Віктору Сусу. Заступником голови обрали Сергія Дмитрука. Керуючим справами Камінь-Каширської районної ради працюватиме депутат від «ЗА МАЙБУТНЄ» Валерій Хитрик.

Попередньо визначено, що у раді діятиме 5 постійних депутатських комісій. Але їх кількість може збільшитися. До цього питання повернуться під час наступного сесійного засідання.

Новообрана укрупнена рада має працювати на розвиток трьох колишніх районів і нинішніх п’яти територіальних громад. Це дуже серйозне завдання. Завдання, яке по силі, єдиній, відповідальній і монолітній команді. І хоча депутати у Камінь-Каширській районній раді є представниками від різних партій, вони повинні працювати спільно, адже найголовніше – інтереси людей. Вони чекають від нас конкретних кроків, допомоги та підтримки.

Народна обраниця Ірина Констанкевич зауважує: «Ми повинні об’єднати спільні зусилля, аби громади укрупненого Камінь-Каширського району отримали більше можливостей для розвитку. Сподіваюся, це нам вдасться!»


bottom of page