top of page

ВІКТОР СЕМЕНЮК: «ЩИРО ВБОЛІВАЄМО ЗА РОЗВИТОК НАШОЇ ГРОМАДИ»

Депутати Сошичненської сільської ради склали присягу. Перше пленарне засідання сесії ради VIII скликання відбулося днями. найбільшу підтримку люди засвідчили команді «ЗА МАЙБУТНЄ». З 22 депутатів, 10 – обрані від цієї політичної сили.

Як повідомив депутат від «ЗА МАЙБУТНЄ» Віктор Семенюк, разом з однодумцями вирішили створити депутатську групу «Спроможна громада».

«Для мене наша Сошичненська громада завжди була у пріоритеті. Щиро вболіваю за її розвиток і прагну, аби наші діти тут мали перспективне майбутнє. Тому ми працюватимемо, передусім, над пошуком можливостей для покращення інфраструктури наших сіл, розвитком освітніх закладів та збереженням медичних. Переконаний, що досягнути хороших результатів можна лише тоді, коли визначальний принцип у роботі – не політична приналежність, а згуртованість та виваженість. Тому щиро сподіваюся, що все-таки політичні амбіції у нашій громаді не братимуть гору. Ми об’єдналися у депутатську групу «Спроможна громада», до якої вже приєдналися, окрім депутатів від «ЗА МАЙБУТНЄ», двоє з інших партій. Наголошую, що група створена з метою розв’язання проблем нашої Сошичненської громади», – зазначив голова групи «Спроможна громада» Віктор Семенюк.

У складі депутатського корпусу, окрім Віктора Семенюка від «ЗА МАЙБУТНЄ» працюватимуть Людмила Шворак, Віталій Дрипа, Богдан Яренчук, Петро Шепшелей, Марія Шворак, Анатолій Цицерман, Іван Лук’янчук, Анатолій Ханейчук. Ще одна депутатка Любов Шепшелей обрана старостою. Тому ймовірно, що найближчим часом, вона складе депутатський мандат і відбудуться проміжні вибори.


bottom of page