top of page

ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ У РОБОТІ ДЕПУТАТІВ


У смт. Маневичі відбувся тренінг «Ефективна комунікація у роботі депутатів» в рамках NDI у партнерстві із Жіночим рухом «За майбутнє». До заходу долучилися депутати місцевих рад з Каменя-Каширського, Любешова, Маневич та Прилісного.

Народна депутатка Ірина Констанкевич, членкиня групи «Партія «За майбутнє» подякувала Ользі Максим’як, координаторці Жіночого руху «За майбутнє» на Волині за констурктивний та пізнавальний тренінг. Народна обраниця переконана, що здобуті знання депутати громад будуть використовувати, аби налагоджувати ефективну комунікацію з виборцями.

«Перш за все, бути депутатом - це відстоювати інтереси своїх виборців, чути їх проблеми, бути корисним. А результати зробленої роботи завжди надихають і мотивують», - зазначила Ірина Мирославівна, а також розповіла учасникам тренінгу про ключовий елемент організації роботи депутата: «У депутатстві важливе звітування й планування. Це позитивний елемент самоорганізації. Плани роботи ми з моєю командою прописуємо на тиждень, місяць, півріччя».

Що обговорили?

● Основи роботи депутатів місцевих рад, зокрема, повноваження депутатів. Вчилися правильно формувати депутатські запити та звернення, а також говорили про форми звітності депутатів.

● Ефективну комунікацію, зокрема, типи та канали комунікації, а також про важливих соціальних мереж в депутатській роботі.

bottom of page