top of page

ЗВІТУЄМО ПЕРЕД ЛЮБЕШІВСЬКОЮ ГРОМАДОЮ


Народна депутатка Ірина Констанкевич, членкиня групи «Партія «За майбутнє» у рамках робочого візиту на округ відвідала сесію Любешівської селищної ради.


Народна обраниця прозвітувала про найголовніші ініціативи та події за 2020/21 парламентський рік.


● У відповідь на численні звернення місцевої влади, мешканців Ірині Мирославівні вдалося залучити на потреби Любешівської селищної територіальної громади - 4 млн 328 тис 413 грн (ремонти шкіл, дитсадків, лікарень, вуличне освітлення).


● У Гірках відкрили школу. Будівництво Гірківської школи, їдальні і спортзалу розпочалося ще в 2011 році. Загальний обсяг фінансування об’єкта становить майже 47 млн грн. Відновити будівництво вдалося за- лучивши кошти із соцеконому у 2018 році у сумі майже 4 млн грн.


● Відновлення Любешівського коледжу. У 2021 році з обласного бюджету на реконструкцію будівлі виділили 5,5 млн грн. Також Ірина Мирославівна звернулася до Міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, аби були виділені додаткові кошти на ремонтні роботи Любешівського коледжу.


● Протягом 2020/21 рр. у Любешівській громаді відкрили 5 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, зокрема у селах Бірки, Залізниця, Седлише, Судче, Цир.

bottom of page