top of page

ОЛЕГ КУХ: «ЗАКЛИКАЮ УСІХ ДО КОНСТРУКТИВНОЇ СПІВПРАЦІ»

Перше пленарне засідання сесії Любешівської селищної ради VIII скликання відбулося сьогодні. Тут працюватиме 26 депутатів, шестеро з яких обрані від партії «ЗА МАЙБУТНЄ». І це найбільша кількість мандатів, яку отримано серед політичних сил. Люди засвідчили високу довіру голові Любешівської селищної ради Олегу Куху, який також балотувався від «ЗА МАЙБУТНЄ» і обраний очільником громади вже вдруге.

«Сьогодні розпочинається дуже важливий і відповідальний етап у життєдіяльності Любешівської громади. Минулі п’ять років були для нас стартовими. Нині ж ми спільно маємо продовжити розпочату роботу, аби наша громада стабільно розвивалася. А для цього закликаю усіх до конструктивної співпраці, відкинути політичні погляди, амбіції. Адже всі ми – жителі Любешівської громади. І саме про це потрібно пам’ятати при прийнятті кожного рішення», – наголосив Олег Кух у своєму виступі.

Помічник народної депутатки Ірини Констанкевич, який також обраний депутатом Любешівської селищної ради вдруге, Сергій Неймарк зачитав вітальну адресу від Ірини Мирославівни.

«Надана висока довіра виборців покладає на вас значну відповідальність. Ви приступаєте до роботи у час нових викликів – економічних та соціальних.

Але вірю, що спільно, завдяки консолідації зусиль, напрацюванню стратегічного плану розвитку громади все вдасться. Успішні громади – успішна Волинь – успішна Україна!», – йдеться в адресі.

Під час сесії обрали заступників селищного голови, секретаря ради, старост та сформували п’ять постійних депутатських комісій. Бюджету комісію очолив Сергій Неймарк, а гуманітарну – Микола Кух.

У Любешівській селищній раді інтереси громад від «ЗА МАЙБУТНЄ» також представлятимуть Юрій Черевко, Ольга Оласюк, Наталія Струк-Маковецька та Сергій Герець.


bottom of page