top of page

«ОЛИКА МАЄ ПЕРЕТВОРИТИСЯ НА ПОТУЖНИЙ ТУРИСТИЧНИЙ ЦЕНТР»

Перше пленарне засідання сесії Олицької селищної ради VIII скликання відбулося цими днями. Новообрані голова та депутати склали присягу. Серед 22 депутатів 7 обрані від партії «ЗА МАЙБУТНЄ». І це найбільша кількість мандатів серед усіх політичних сил.

«Олика має перетворитися на потужний туристичний центр. І ми вже працюємо у цьому напрямку, Зокрема, нині тривають реставраційні роботи у Колегіальному костелі святої Трійці, які фінансують наші польські партнери. Це найбільший реставраторський проект поза межами Польщі. Сподіваюся, що новообрані депутати, передусім, працюватимуть над розробкою стратегії розвитку громади та шукатимуть всі можливості для залучення інвесторів, збільшення туристичної привабливості», - каже народна депутатка, голова Волинської обласної організації політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Констанкевич.

Під час засідання обрали секретаря ради, старост та сформували три депутатські комісії. Головою «земельної» комісії працюватиме представник від «ЗА МАЙБУТНЄ» Павло Давидюк. Він також і очолюватиме депутатську групу «Майбутнє Олики».

«Разом з колегами ми вирішили ініціювати створення саме депутатської групи, адже вона дає можливість долучитися до нас й іншим депутатам, незалежно від партійної приналежності. Олицька громада має величезний потенціал. Тому ми робитимемо усе, аби шукати нові можливості для її розвитку, і насамперед, в економічному плані. На мою думку, головними у нашій роботі повинні бути не власні амбіції, а консолідація зусиль задля добробуту кожного населеного пункту нашої громади», - каже Павло Давидюк.

Від «ЗА МАЙБУТНЄ» у складі депутатського корпусу Олицької селищної ради також працюватимуть Ігор Соловйов, Юрій Пневський, Валентин Кот, Людмила Бірюк, Марія Манжула, Микола Булакевич.


bottom of page