top of page

СЕСІЯ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ


Сьогодні 26-ого березня 2021 року народна депутатка Ірина Констанкевич взяла участь у роботі 7-ої сесії Камінь-Каширської міської ради.

Народна депутатка Ірина Констанкевич поінформувала депутатськой корпус Камінь-Каширщини про актуальні проблеми, які є на часі та як вони вирішуються:

● Ірина Констанкевич неодноразово порушувала питання відтермінування програми доступності для ФАПів. Народна обраниця комунікувала із очільником НСЗУ Андрієм Віленським, зверталася до очільника МОЗ Максима Степанова і вдалося досягнути домовленостей.

Голова громади Віктор Іванович Пась подякував за співпрацю та допомогу у вирішенні проблемних питань громади.


Довідково:

На території Камінь-Каширської територіальної громади знаходяться 55 населених пунктів, в яких функціонують лікарські амбулаторії та фельдшерсько-акушерські пункти і для їх реконструкції потрібно 55 млн грн

● «З позитивного: ініціатива щодо впровадження культурної субвенції, тобто бюджетного фінансування базового набору культурних послуг для громадян. Міністерство культури та інформаційної політики розробляє формулу щодо фінансування музеїв, бібліотек, культурних центрів, будинків культури. Цей механізм підтримки культури з боку держави потрібно відновити», - розповіла народна обраниця.

● Ірина Констанкевич зазначила, що в питанні виплат чорнобильцям та іншим соціальним категоріям перспективи поки не оптимістичні. «Уряд не має розуміння проблематики. Існує ймовірність, що буде переглянута чорнобильське законодавство», - прокоментувала Ірина Констанкевич.

bottom of page