top of page

СЕСІЯ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ: ПЛАНИ ТА ОЧІКУВАННЯ


Під час засідання четвертої сесії Камінь-Каширської районної ради 8 скликання:


- було затверджено порядок денний 4 сесії;

- обговорено передачу майна зі спільної власності територіальних громад у комунальну;

- обговорено та затверджено ліквідацію майна окремих територіальних громад, у зв‘язку із проведенням реформи децентралізації.



Депутати районної ради ухвалили рішення про звернення до Президента України, Верховної Ради України, кабінету Міністрів України щодо запровадження мораторію на зростання ціни на газ та електроенергію.


Депутат райради від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Юрій Дмитрук коментує: «В умовах економічної кризи та пандемії коронавірусу, коли доходи українських сімей суттєво зменшилися, зростання цін на енергоносії створює соціальну напругу в нашому районі. Через карантинні заходи багато людей стали безробітними, а доходи малого і середнього бізнесу скоротилися. Тому ситуація вимагає негайного реагування та вирішення».


Довідково:


За офіційними статистичними даними, на кінець жовтня волиняни заборгували за постачання та розподіл природного газу 429,3 мільйона гривень, за постачання теплової енергії та гарячої води - 115,8 мільйона гривень, за постачання та розподіл електричної енергії - 97,9 мільйона гривень.


bottom of page