top of page

СПОРТИВНИЙ МАГНІТ КІВЕРЦІВЩИНИ


Сьогодні в селі Тростянець вітали мешканців із величезною подією - відкриттям спортивного комплексу.

Футбольне, баскетбольне, волейбольне поля, тенісний корт - це все тепер доступне для жителів с. Тростянець та Ківерцівської ТГ.

Народна депутатка Ірина Констанкевич розповіла: «Масштаби вражають! Ідея і реалізація, і всі кошти однієї людини Сергія Олександровича Мосійчука.

Велика повага і вдячність за інвестицію в майбутнє дітей!»

На святі була також присутня заступниця Міністра молоді та спорту Ніна Уманець, президент громадської спілки «Федерація легкої атлетики України» (ФЛАУ) Равіль Сафіуллін, віцепрезиденти ФЛАУ Віктор Грінюк та Володимир Рудюк, Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, помічники народної депутатки Ірини Констанкевич Орест Маховський та Віктор Лисюк.

«Це важливо, що на Волині з‘являються спортивні центри такого рівня. Це потужний поштовх у розвиток та популяризацію спорту, виховання дітей та молоді. Це приклад для інших. І особливо для влади», - зазначила Ірина Мирославівна.

Сьогодні у Тростянці подвійне свято, адже тут - День села. Гостей свята вітали музичними та танцювальними композиціями, для дітей проводили різноманітні майстер-класи (надання першої медичної допомоги), працювали аніматори.

bottom of page