top of page

ІГОР ТЕРЕЩЕНКО: «ЩИРО ДЯКУЮ ГРОМАДІ ЗА ТАКУ ВИСОКУ ДОВІРУ ДО НАШОЇ КОМАНДИ»

Голова та депутати Прилісненської сільської ради склали присягу. Пленарне засідання першої сесії ради VIII cкликання відбулося цими днями.

Прилісненська громада засвідчила високу довіру до команди партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Тут серед 22 обранців – 15 представники саме цієї політичної сили. Величезну підтримку отримав і голова Прилісненської сільської ради Ігор Терещенко, який обраний втретє і також балотувався від «ЗА МАЙБУТНЄ» (з 2010 року був головою Прилісненської сільради, а з 2015 по 2020 роки – головою Прилісненської ОТГ).

«Щиро дякую громаді за висловлену довіру нашій команді «ЗА МАЙБУТНЄ». Головне завдання, яке, першочергово, ставимо перед собою, – пошук додаткових джерел наповнення бюджету. У найближчих планах також продовження інвентаризації колгоспних земель, тих, які не є паями, розроблення генеральних планів населених пунктів, які до нас приєдналися. На часі створення просторового плану розвитку нашої громади. Серед моїх пріоритетів – ремонт доріг та створення належних умов в освітніх закладах. От, до прикладу, у Тоболах, які до нас увійшли, навчається 260 дітей, а опалення там досі пічне. У Червищах аналогічна проблема. Тому попереду багато роботи. Завдань перед нами чимало. У їх реалізації сподіваємося на підтримку однодумців із «ЗА МАЙБУТНЄ», і, зокрема, нашої народної депутатки Ірини Констанкевич», – розповідає Прилісненський сільський голова Ігор Терещенко.

Секретарем ради обрали депутата від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» – Павла Мельничука. Він вже має досвід роботи в органах місцевого самоврядування. До цього працював радником з питань зв’язків з органами місцевого самоврядування Маневицької районної ради.

У раді також того дня голосували і за заступника голови. Ним став Олексій Гнатюк, який працював на цій посаді і в минулій каденції. Керуючою сравою затвердили Галину Філюк. До слова, на виборах вона балотувалася у депутати Прилісненської сільради від «ЗА МАЙБУТНЄ» і для перемоги не вистачило лише одного голосу.

Чотири депутатські постійні комісії також очолили представники «ЗА МАЙБУТНЄ»: бюджетну – Віктор Романік, земельну – Сергій Мишковець, освітню – Сніжана Костенюк, антикорупційну – Леонід Бубнюк. Окрім них від «ЗА МАЙБУТНЄ» у депутатському корпусі працюватимуть Ольга Вакуліч, Віктор Снітко, Наталія Ящик, Анатолій Ковердюк, Юрій Ремінський, Валентина Валько, Наталія Філюк, Василь Балецький, Володимир Солов’янчик, Анатолій Струк.


bottom of page