top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ В ЕФІРІ ТЕЛЕКАНАЛУ «НАШ» ГОВОРИЛА ПРО ДЕНЬ СОБОРНОСТІ



В ефірі телеканалу «НАШ» народна депутатка Ірина Констанкевич спілкувалися про День Соборності, значимість подій 1918 року, коли була проголошена незалежність України, і єднання УНР і ЗУНР у 1919, драматичні події ХХ століття і новітня історія (напередодні 30- ліття Незалежності у серпні 2021 року варто про це говорити). Ірина Констанкнвич також наголошувала, що наша державність ґрунтується на глибокій історії часів Київської держави, Волинсько-Галицького князівства і подіях пізніших часів ...

Історія, знання її - це запобіжники від фатальних помилок заради майбутнього нашої держави.


«Що мене здивувало (і неприємно здивувало): під час телеопитування 74% респондентів каналу написали, що «мріяли б народитися в іншій країні». Я, звичайно, розумію маніпулятивність таких питальників. Але....що в реальності ?!» - прокоментувала Ірина Констанкевич.


Народна обраниця зазначила: «Особисто я щаслива, що народилася в Україні. І пишаюся тим, що є українкою. Інше питання, чи все мене влаштовує в економіці, політиці, гуманітарному розвитку - звичайно, ні. Питання тарифів чого варте....Війна на Сході, корупція ( другий внутрішній фронт)...»


Ірина Констанкевич додала: «Зі Святом - будьмо єдиними. Цінуймо найголовніше - нашу країну».


bottom of page