top of page

ВІД ЧОГО ЗАЛЕЖИТЬ РОЗКВІТ ГРОМАД?


Народна депутатка Ірина Констанкевич ділиться: «Вкотре переконуюся, що розквіт громади залежить від людини, яка є головою ОТГ і яку команду навколо себе збере. Робота голови Прилісненської ОТГ Ігоря Терещенка гарний приклад якісних змін та іновацій.»

В Прилісненській ОТГ в 2018 році був створений «Центр первинної медико-санітарної допомоги Прилісненської сільської ради». Заклад охорони здоров’я в кожному з сіл ОТГ представлений амбулаторією і фельдшерсько-акушерськими пунктами. В громаді працює 4 сімейних лікарі, двом купили квартири.

Окрім вже зробленої КОЛОСАЛЬНОЇ роботи в освітній та медичній сфері, Ігор Терещенко окреслив ритм роботи і на наступну каденцію. Робити, ремонтувати та реконструювати потрібно багато що. Добудова спортзалу Карасинської школи, тепломодернізація шкіл в селах: Городок, Сверхів, Лишнівка та Галузія.

Ірина Констанкевич зазнчає: «Ігор Терещенко - людина, яка працює на майбутнє громади, яка вирішує всі господарчі питання, розраховує сам на себе і виводить рівень громади на новий рівень.»

bottom of page