top of page

ЗАСЛУЖЕНИЙ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРНИК З ВОЛИНІ ОТРИМАВ ПОДЯКУ ВІД ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ


Поет, вокаліст, заслужений меліоратор України – перелік чеснот та заслуг Петра Лук’янчука чималий, до дня працівників сільського господарства чоловік приймав вітання від народного депутата України Ірини Констанкевич.

Камінь-Каширщина, на дворі дощить, та у будинку Петра Лук’янчука завжди сонячно та тепло, адже чоловік має велику родину. Привітно він приймає і знімальну групу ТРК «Аверс», разом із представником народного депутата України Ірини Констанкевич Світланою Сидорук.

 «Я маю сьогодні високу честь з нагоди дня працівників сільського господарства, працівників, які своїми руками виготовляють хліб, саме життя, хочу привітати вас від імені народного депутата України Ірини Мирославівни Констанкевич», - звернулася до заслуженого сісльськоггосподарника Світлана Сидорук

Подяка від нардепа Лук’янчуку Петрові Федоровичу, заслуженому меліоратору України, ветерану галузі сільського господарства, учаснику хору «Дзвони пам’яті», за сумлінну багаторічну працю, в галузі сільського господарства на благо громади та держави.

 Близько десятка медалей, серед який різноманітні нагороди, як українські так і Радянського Союзу. Петро Лук’янчук понад п’ять десятків років свого життя віддав праці на землі, розповідає – ще, коли був молодим, завзяття до роботи переважало над відпочинком. Спати доводилось по 4 години.

«Я був настирчивий, день і ніч робив і я не втомлявся, а зараз я втомляюсь. А то я роблю і хоть би шо, от прийдуть хлопці і тако десь перебивають мені все, я такий сердитий, думаю ну чого до мене прийшли, або начальник остановить мене шоб шось поговорити, а я думаю чо ж ти прийшов до мене», - розповідає ветеран праці.

 Петро Лук’янчук додає – його нагороди це лише результат плідної щоденної праці, аж ніяк не удачі. Запевняє – зупинятись на досягнутому не збирається, а чоловіку вже 78 років.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page