top of page

ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ ВРУ З ПИТАНЬ ГУМАНІТАРНОЇ ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ: ПРО ОСНОВНЕ



● Законопроєкт №4107 «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення незалежності Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення» вирішили рекомендувати ВРУ прийняти в другому читанні за основу та в цілому.

Правки до законопроєкту, подані народною депутаткою Іриною Констанкевич були враховані.

● Законопроєкт №2673 «Про внесення змін до Закону України «Про туризм» щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг» вирішили рекомендувати ВРУ прийняти в другому читанні за основу та в цілому.

● Проєкт Закону №3427 «Про внесення змін до Закону України «Про рекламу» щодо протидії дискримінації за ознакою статі» вирішили рекомендувати ВРУ прийняти в другому читанні за основу та в цілому.

Чому законопроєкт важливий? Головна мета законопроекту є протидія дискримінації за ознакою статі у сфері реклами та захист прав споживачів реклами.

● Законопроєкт №3881 «Про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо збільшення мінімального розміру аліментів, що стягуються на дитину з інших членів сім'ї та родичів» вирішили рекомендувати ВРУ прийняти в другому читанні за основу та в цілому.

Що пропонується законопроєктом?

Передбачити, що сукупний розмір аліментів, що стягуються на дитину з інших членів сім'ї та родичів, має становити на рівні 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.


Comments


bottom of page