top of page

ЗАЦВІЛА АЛЕЯ ТРОЯНД ВИСАДЖЕНА НАРДЕПОМ


Парадом дитячих візочків , хоровим  оркестром та музикою стартував день селища  Маневичі . Усі гуртом люди ішли до центральної площі , де біля пам’ятника бджолі відбуватиметься святкування. 

Від селищної ради спільно з родиною на свято іде і  народний депутат України Ірина Констанкевич. Не  випадково  - адже Маневичі частина 23- го виборчого округу, яким третій рік поспіль опікується нардеп. Тут і пам’ятник бджолі  у самісінькому центрі селища, встановлений за підтримки Ірини Констанкевич і квіти, що   рясно зацвіли після того, які їх висадила щедра жіноча рука.

 Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, що свого часу на пропозиції заквітчати центр Маневич відгукнулась народний депутат Ірина Констанкевич та разом зі своїми друзями і своїми рідними  привезла ці саджанці і на сьогоднішній день ця краса вже розцвіла.

«Я вийшла на сцену  до своєї громади, як до рідних  бо тут стільки атрибутів , що мене єднають з ними і бджола, яку ми рік тому відкривали І Алея троянд, яку ми теж разом висаджували. Все тут наповнене людською працею  і любов’ю», - наголошує  Ірина Констанкевич.









Тому у цей день Святої трійці на престольне свято вона серед своїх. Привезла  грамоти народного   депутата для медиків і  почесних мешканців селища, серед яких Тетяна Тарасюк та Олександр Синютин. Вона рятує людські життя бо лікар, а пан Олександр  душу - тим, що уміє грати на музичних інструментах. Та головне , що кожного із них об’єднало одне бачення  про людину, яка дбає про їх округ.

Бути поруч з усіма і служити працею для кожного – таке рішення обрала для себе Ірина Констанкевич. Кожного із цих людей  вона вислухає і підтримає,  і байдуже у спеку посеред вулиці чи навіть на великі свята. Адже зміни починаються,  коли  проблеми  чують і  допомагають вирішити.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comentarios


bottom of page