top of page

ЗВЕРНЕННЯ ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ ДО ЖИТЕЛІВ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ


Шановні жителі Любешівського району!

29 жовтня 2017 року увійде в історію вашого краю як день, коли ви офіційно пройдете першу сходинку децентралізації. Саме цього дня ваш вибір, ваш голос за того чи того кандидата визначить вектор розвитку новоствореної Любешівської об’єднаної територіальної громади. А ваша ОТГ буде найбільшою у Волинській області, адже до її складу увійдуть 16 сільських рад.

Як народний депутат від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» прошу підтримати на виборах нашого кандидата на посаду голови Любешівської об’єднаної територіальної громади – Любешівського селищного голову Василя Корця, а також наших кандидатів у депутати.

Василь Трохимович зарекомендував себе успішним управлінцем, людиною, яка завжди вміє вислухати, підтримати, порадити та розв’язати питання, з якими до нього звертаються люди.

Вважаю, що голова об’єднаної територіальної громади в умовах українського соціально-економічного розвитку має бути дуже самостійною людиною, яка опирається на свій досвід, знання та вміння, яка чогось досягнула у житті. Усі ці риси притаманні Василю Корцю.

Мені надзвичайно приємно, що серед кандидатів, які балотуються у депутати Любешівської ОТГ, і мій помічник Сергій Неймарк. Він – молода енергійна людина, яка має безліч ідей, а найголовніше – уміє згуртувати громаду довкола спільної мети. Доказом цього є проекти, які втілюються на умовах співфінансування Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та місцевих громад. Завдяки наполегливості Сергія та небайдужості громад у селах малюки отримували майданчики, у школах замінювали меблі, закупляли комп’ютерне обладнання, оснащували ФАПи.

Вважаю, що об’єднання громад – це нові можливості для кожного жителя ОТГ. Але те, чи стане громада самодостатньою та перспективною, залежить від тих, хто нею керуватиме, хто не боятиметься відстоювати інтереси простих людей, хто не вводитиме в оману, забуваючи про елементарні людські цінності.

29 жовтня стане тим днем, який закладе фундамент для вашого майбутнього. Кожен ваш голос – це внесок у розвиток Любешівської об’єднаної територіальної громади.

З повагою Ірина Констанкевич, народний депутат України 

Kommentare


bottom of page