top of page

Колектив волинської обласної дитячої лікарні дякує благодійникам


Чергова гуманітарна допомога прибула на Волинь зі США від громади міста Портленд – Американсько-української культурної асоціації, - повідомляє volyn.com.ua.

Це вже третій вантаж вагою понад 15 тонн. Цінність його у тому, що привезені медичні розхідники використовуються в лікувально-діагностичному процесі щодня. Доставка допомоги стала можливою завдяки сприянню народних депутатів України Ірини Констанкевич та Юрія Савчука. Нині її уже розподілили для 4 лікувальних закладів, серед них і Волинська обласна дитяча лікарня, яка входить до складу ВОДТМО. Отримана допомога в першу чергу буде використовуватись для маленьких пацієнтів, батьки яких на війні, малозабезпечених, діток з інвалідністю, вихованців дитячих будинків.


В переліку отриманого - медичні ножиці-затискачі, інструментарій для проведення лапароскопічних операцій, візочки для діток з інвалідністю, засоби для догляду за важкохворими. У цьому вантажі є все, що потребує кожне відділення лікарні. Отримана допомога в першу чергу буде використовуватись для маленьких пацієнтів, батьки яких на війні, малозабезпечених, діток з інвалідністю, вихованців дитячих будинків. Також з'явиться можливість "перекрити" всі ургентні випадки, коли, приміром, дитину привозять і їй терміново потрібно робити операцію, не втрачаючи час на пошуки всього необхідного.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Kommentit


bottom of page