top of page

КОЛИ СЕРЦЕМ МОЛОДИЙ... ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПОБУВАЛА В "УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ"


Що робити людині яка вийшла на пенсію? Кожен самостійно шукає відповідь на це питання, кожен намагається знайти заняття для душі або ж зовсім не займається такими пошуками. Це також право кожної людини. Але більшість людей все-таки не заспокоюються на досягнутому і підкоряють нові вершини.

Саме з цією метою  в різних регіонах України були відкриті «Університети Третього Віку». Наближеним до таких є заклад і у м. Ківерці, куди під час робочого візиту завітала народний депутат Ірина Констанкевич. Сьогодні тут релакс-година «Поезія про сокровенна», коли кожен бажаючий може продекламувати улюблені рядки.










«Саме поезією можна передати неповторні відчуття любові, творчості, натхнення, які не скажеш словами», - зауважила директор бібліотеки Любов Михальчук, які завжди підтримує поважних учасників клубу «Зустрічі без прощань».

Привітала учасників зібрання народний депутат України Ірина Констанкевич, якій поезія теж доволі близьке, адже вже більше тридцяти років викладає українську літературу для студентів Лесиного вишу.

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі. Словами цього не передати, але підтексти, які є в поезії, оце глибоке асоціативне мислення, дають нам можливість ширяти в просторі і часі і хоча б на мить забути про щоденні турботи та проблеми», - наголосила нардеп.

На завершення Ірина Констанкевич подарувала все необхідне для цікавого дозвілля «студентів» «Університету Третього Віку», побажавши міцного здоров’я та нових звершень.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page