top of page

КОНСТАНКЕВИЧ ТА ГУЗЬ – ЛІДЕРИ У ПІДГОТОВЦІ ДЕПУТАТСЬКИХ ЗАПИТІВ


40 депутатських запитів отримали від нардепів з Волині голова Верховної Ради України, голови комітетів Верховної Ради України, Прем'єр-міністр України, Кабінет Міністрів України, керівники міністерств і відомств України, місцеві органи влади і управління. 100% з них підготували народні депутати-мажоритарники. Відтак, на одного нардепа-мажоритарника в середньому припадає 8 депутатських запитів.

Найбільшу кількість з них підготували народні депутати, які представляють у Раді округи №19 та №23, Ігор Гузь та Ірина Констанкевич. На їх рахунку 18 та 17 унікальних запитів відповідно. Представник виборчого округу №22 Ігор Лапін за цей же період подав 4 унікальні запити, один з яких було направлено одразу 22 суб'єктам (переважно місцевим органам влади та установам). Степан Івахів, який обирався у виборчому окрузі №21, підготував лише один депутатський запит. Натомість, на рахунку Сергія Мартиняка (ОВО №20) – жодного запиту.


Близько половини усіх поданих депутатських запитів волинськими мажоритарниками стосувалися проблем Волинської області. Абсолютна більшість запитів, за поодинокими виключеннями, носили індивідуальний характер, тобто автором цих запитів був лише один нардеп. Запити стосувались переважно проблем освіти, медичної галузі, лісового господарства, сільського господарства, соціально-економічного розвитку регіонів.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook


Comentarios


bottom of page