top of page

МАЙБУТНЄ ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» - ОСВІЧЕНЕ СУСПІЛЬСТВО


Під час Відкритого обласного форуму прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» в Луцьку народна депутатка Ірина Констанкевич з очільником партії Ігор Палиця, народними депутатами Степан Івахів , Ігор ГузьВячеслав Рубльов говорили про амбітне майбутнє, яке ми формуємо сьогодні і крокуємо вперед.

Усі провідні економісти світу ще кілька десятиліть тому встановили, що інвестиції треба робити в освіту, професію і медицину. Бо це людський капітал, без якого немає майбутнього. Тому для нашої партії освіта є засадничою. Коли громадські організації моніторять нашу роботу, то відзначають, що саме наша група має найбільше освітніх ініціатив. А це понад 30 зареєстрованих законопроєктів для захисту освітян.

З колегами партії «За майбутнє» послідовно відстоюємо зарплату освітян, ЗНО, фахову передвищу, професійну освіту, сільську освіту. Ми єдині, хто послідовно стоїть за українську мову в освіті.

Ірина Констанкевич переконана: «Освіта має бути сучасною, якісною, дитиноцентричною. І водночас доступною. Не лише в містах і обласних центрах, а й селах і селищах. Вона має бути доступною в кожному селі. Там, де є діти, ми маємо забезпечити освіту».

 «Перед нами амбітні цілі, маємо створити для кожної людини умови реалізації всіх її можливостей. Тому наше завдання - цілеспрямоване формування нової якості життя громадян», - зазначила народна обраниця.

Comments


bottom of page