top of page

МІСЦЕВІ ВИБОРИ 2020: ЯК ПРОГОЛОСУВАЛИ ВОЛИНЯНИ?

В ефірі телеканалу «Аверс» з народними депутатами Іриною Констанкевич, Ігорем Гузем, головою Волинської обласної ради Іриною Вахович, політологом Тарасом Літковцем та колегами з «Рівне-1» говорили про місцеві вибори 2020, кого ми обрали та, які партії подолали бар‘єри.

Хоча явка на виборах була низькою і на це вплинула як епідемія коронавірусу, так і розчарування людей у владі, але партія «ЗА МАЙБУТНЄ» набрала найбільший відсоток по Волинській області - 31,17%. «Понад 100 тисяч волинян підтримали нашу партію», - зазначила Ірина Констанкевич.

До Волинської обласної ради від партії «ЗА МАЙБУТНЄ» за попередніми підрахунками проходить 22 депутати. Половина з них - це люди, котрі мають досвід роботи у місцевому самоврядуванні.

У 23 виборчому окрузі політичну партію «ЗА МАЙБУТНЄ» підтримало 27 тисяч виборців, понад 35%.

Такі цифри є результатом певної роботи та результатом комунікації з виборцями. Зараз від професіоналізму, сумління і працездатності залежить майбутнє людей та громад. Тому працюємо задля розвитку Волині і України в цілому.

«Успішні громади - успішна Україна. Ми повинні об'єднуватися заради людей, які нам повірили, і заради України. У нас головне завдання - підняти економіку, посилити соціальний захист людей. Ми виступаємо за те, щоб громади перестали залежати від центру, стали сильними та самодостатніми», - додала народна обраниця Ірина Констанкевич.

Comments


bottom of page