top of page

«НЕ ПІДТРИМУЮ ІДЕЮ КУПІВЛІ СІМ-КАРТ ТІЛЬКИ ЗА ПАСПОРТОМ», - ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ


Народний депутат Ірина Констанкевич не підтримуватиме законопроект, який передбачає купівлю сім-карток тільки «за паспортом». Про це парламентар заявила в ефірі телеканалу  UA Перший.

«Законопроект автори вже відкликали з оглядуна скандал, який зчинився навколо такої ініціативи. на жаль, це не єдиний законопроект, де до якості, змісту багато питань.Процес підготовки законопроектів це кропітка справа.  Документ потрібно належним чином підготувати, обговорити в експертному середовищі, щоб він відповідав вимогам суспільства і законодавчим процедурам, існує й така процедура внесення правок між першим та другим читанням», - наголосила Ірина Констанкевич.

Нардеп переконана, що можливо цей законопроект і може мати право на життя, однак він має бути таким, щоб жодним чином не утискав права та свободи громадян, а для цього потрібне широке громадське обговорення.

Нагадаємо, що нардепи від «Слуги народу» надали на ознайомлення комітету законопроєкт № 1083 про електронні комунікації, яким пропонується ввести реєстрацію SIM-карт за паспортами та блокувати «сірі» телефони. Однак через підготовку нашвидкоруч та обурення з боку суспільства автор законопроекту нардеп Олександр Федієнко відкликав його.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page