top of page

ОДИН ДЕНЬ НАРОДНОГО ДЕПУТАТА ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ


Короваєм та піснями зустрічали народного депутата Ірину Констанкевич у селі Боровне Камінь-Каширського району. Із самого ранку - особистий прийом громадян. У коридорі селищної ради вже вишикувалась черга, адже люди знають, що нардеп не відмовляє у допомозі. З-поміж цілого ряду питань найбільше таких, що стосуються допомоги у лікуванні, бо людська біда не ходить одна.

Після особистого прийому громадян Ірина Констанкевич зустрілася з громадою в приміщенні сільського клубу. На початку зустрічі парламентар прозвітувала перед громадою про зроблену роботу, а всі разом окреслили плани на майбутнє.





















Протягом своєї каденції Ірина Констанкевич побувала чи не у всіх селах свого виборчого округу. Нардеп переконана, що спілкування і допомога людям має бути пріоритетом у роботі кожного народного обранця.

«Я для того і приїжджаю в села, щоб знати, які в них проблеми та намагаюся допомогти. У Києві не видно, як живуть люди у найвіддаленіших селах, тому я намагаюся це їм донести, стукаю у всі двері», - розповіла Ірина Констанкевич.

Серед найактуальніших питань, що турбували жителів віддаленої поліської глибинки –  пенсійне забезпечення, бездоріжжя, низькі ціни на молоко, медична реформа, реалізація проекту «Нова українська школа» на місцях.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page