top of page

ПАРЛАМЕНТСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПОЧАЛИ ІЗ РОБОТИ НА ОКРУЗІ



«На початку парламентського тижня працюємо ще на окрузі», - поділилася народна депутатка від групи «Партія «За майбутнє» Ірина Констанкевич.


● У редакції газети «Полісся» Ірина Мирославівна обговорила підсумки парламентського року, реалізовані законодавчі ініціативи та виконані обіцянки і те, що в планах; ремонти доріг на окрузі; збагачення борошна та позитивний вплив фолієвої кислоти для нашого здоров‘я; фінансування лікарень району, пакети послуг у райлікарнях.


Повне інтерв‘ю читайте згодом у номері газети «Полісся».


● народна обраниця провела робочу нараду із головою районної державної адміністрації Ольгою Вашук, головою територіальної громади Вікторем Пасем та депутатом обласної ради Анатолієм Філюком (Анатолій Філюк) щодо важливих питань соціально-економічного розвитку громади.


● із головою Камінь-Каширської громади Вікторем Пасем оглянули стан ремонтних робіт нового ЦНАПу. Проєкт профінансовано U-LEAD, місцевою владою. А також нардепом із соцеконому було залучено 1 млн грн на облаштування приміщення.


● побували у ДНЗ села Пнівне.


«Питання дошкільної освіти постійно перебуває у полі зору нашої роботи. Саме тому у 2019 по Соцеконому були залучені кошти на термомодернізацію будівлі дитсадка, цьогоріч виділено 354 тис грн, аби продовжити утеплення», - розповіла Ірина Констанкевич.


● і на завершення народна депутатка побувала на святі в с. Пнівне.

bottom of page