top of page

Передвеликодні гостинці від депутата


У кожному із районів – Камінь-Каширському, Ківерцівському, Маневицькому, Любешівському, є заклади для самотніх літніх людей.  У більшості з них родинні традиційні святкування в минулому, і Великдень,  передусім, - спогади.

У геріатричному інтернаті Старого Чорторийська Маневицького району зараз 37 підопічних. Гостей вони не чекали, та зраділи. Від імені народного депутата гостинці мешканцям притулку привезли помічник-консультант Ірини Констанкевич та працівники районного представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Відвідувачі закладу отримали позитивних вражень не менше.  «Емоції переповнюють.- пише на своїй сторінці У Facebook помічник-консультант народного депутата України в Маневичах Олександр Самчук. - Давно не бачив настільки щирих, добрих та відкритих людей. Кілька годин спілкування принесли величезне задоволення та море позитиву. Можу з упевненістю сказати, що в мене з'явились нові друзі, які чекають наступної зустрічі. Все, чого не вистачає цим людям -  звичайна людська турбота та просте спілкування».  У пакунках зібрали  скромні подарунки: великодню здобу – паску, цукерки, печиво, фрукти. Проте найбільше старенькі тішилися тому, що про них згалади напередодні величного свята.

У Камені-Каширському тих, кого осиротила старість, відвідали помічник-консультант народного депутата України Світлана Сидорук разом з директором місцевого територіального центру Петром Новосадом, керівником штабу районної організації партії "Українське об"єднання патріотів - УКРОП" Юрієм Дмитруком.

«Світлі, але задумливі очі сяяли радістю, інколи росилися сльозою.- каже Світлана Сидорук. - Христос воскресне для усіх, любов Христа безмежна і бездонна. Хочеться подякувати тим людям, які щоденно доглядають одиноку старість».

Смачні подарунки з теплими словами привітань передавали від народної обраниці Сергій Неймарк у Любешівському районі та Лариса Понєдєльник  у  с.Тростянець Ківерцівського району

bottom of page