top of page

ПЕРШИЙ ДЕНЬ НА БУКОВЕЛІ: КОЛИ ЕМОЦІЙ БІЛЬШЕ НІЖ СЛІВ


Вчора 250 дітей із Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького районів вирушили на відпочинок до дитячого табору «Артек-Буковель».  Виїхали із самого ранку, але школярам зовсім не хотілося спати, адже попереду їх чекало щось захоплююче і невідоме, а вир емоцій супроводжував аж до самого Прикарпаття.







Такий відпочинок для обдарованих дітей, які досягли певних успіхів у навчанні, творчості чи спорті, став можливим завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та за підтримки народного депутата Ірини Констанкевич.

Не менше захоплення було і по прибуттю. Тут волинських дітлахів вже радісно зустрічають працівники табору. Вже із першого для програма доволі насичена сповнена нових вражень та емоцій.















«Це найкраще про що я могла мріяти. В мене за один день з’явилося багато нових друзів. Я вдячна Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за можливістю поїхати на такий відпочинок», - Іванна Попко, учениця 7 класу Олицької ЗОШ.


«Емоції мої більші за слова, а день без планшета проходить набагато цікавіше, нові друзі, нові враження. Буду старатися досягати успіхів у навчанні, щоб знову приїхати сюди», - Роман Батицький, учень ЗОШ №4 м. Ківерці.


Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Commentaires


bottom of page