top of page

«СХОДИНКИ ДО ВЕРШИН». ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПОБУВАЛА НА СВЯТІ ТАЛАНОВИТОЇ МОЛОДІ


Вчора народний депутат Ірина Констанкевич завітала до смт. Колки де цього дня нагороджували талановиту молодь в рамках програми «Сходинки до вершин» – переможців обласних та районних олімпіад, конкурсів та творчих майстерень.

У приміщенні Будинку культури людно, тут зібралися самі переможці, їх батьки, дідусі та бабусі.

На початку заходу із словами вітань виступили голова Колківської ОТГ Олександр Палінкевич та начальник управління освіти Колківської селищної ради Леонід Новак.

«Я хочу подякувати нашим дітям за старання, а також педагогам та батькам, які виховують таке чудове молоде покоління, бо за ними майбутнє України», - наголосив Олександр Палінкевич.

Привітала талановиту молодь, їх батьків, педагогів, а також відзначила подяками і народний депутат Ірина Констанкевич.















«Сьогодні ми тут відзначаємо особливих дітей, працелюбних, адже успіх не приходить без праці. Бо якщо ти не прочитаєш сотні книжок, не проведеш сотні досліді та експериментів, то успіх до тебе не прийде. Дякую всім, хто сьогодні тут і зараз творить велику країну знань, адже завдяки таким дітям Україна має майбутнє», - зауважила Ірина Констанкевич.

Отож подяками народного депутата були нагороджені: Іван Білінський – учень ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступеня-ліцей, Давид Касперський - – учень ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступеня-ліцей, Тарас Фомін - учень ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Четвертня - призер районного етапу  предметних олімпіад: інформатика - І місце. Людмила Островська – керівник художньої зразкової студії «Палітра» Центру розвитку і творчості дітей та юнацтва Колківської селищної ради, Альона Зуйко – заступник директора з виховної роботи ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Рудники.

Опісля учасників заходу прекрасним концертом дивували місцеві таланти.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comentários


bottom of page