top of page

ТРАДИЦІЙНО ТА СУЧАСНО: У ВЕЛИКІЙ ЯБЛУНЬЦІ ПРОДЗВЕНІВ ОСТАННІЙ ДЗВІНОК. Фоторепортаж


Сьогодні для випускників села Велика Яблунька, що у Маневицькому районі продзвенів останній дзвінок. Урочистий захід був наповнений теплими словами привітань, квітами та гарними вбраннями школярів, більшість із яких одягнули вишиванки.

Учні, вчителі, батьки, заполонили сьогодні шкільне подвір’я, аби разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул юних школяриків.














На початку заходу хвилиною мовчання вшанували випускників школи, які загинули на Сході України – Володимира Гринюка та Олександра Деркача.

«Щиро вітаю усіх вас зі святом останнього дзвоника, закінчився навчальний рік, попереду канікули. Та для наших випускників шкільний дзвоник дійсно звучить в останнє, то ж хочу побажати їм, щоб вони знайшли себе у цьому житті, шанували своїх батьків, не забували рідну школу та любили Україну», - звернулася до присутніх директор школи Тетяна Остапук.

Кращим учням та вчителям вручено відзнаки, серед них – переможцям районних та обласних олімпіад, інтелектуальних, спортивних та творчих конкурсів. 

Привітати випускників приїхала і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Сьогодні особливий день – свято останнього дзвоника. Для найменших школярів розпочинаються довгоочікувані канікули, а випускники готуються ступити на стежину дорослого життя, тож куди б вас не занесла доля, ніколи не забувайте про своїх батьків, вчителів, рідну школу, бо саме їм ви завдячуєте всім. Пам’ятайте, що успіх – це ще не все в житі, бо світ нині потребує доброти, людяності та милосердя. Любіть свою і малу батьківщину й нашу Україну», - наголосила Ірина Констанкевич.

За багаторічну сумлінну працю в освітянській галузі, вагомий особистий внесок у справу виховання учнівської молоді, підготовку призерів предметних олімпіад подяками народного депутата були нагороджені: учитель математики Тетяна Радчук, вчитель географії Сергій Ткачук, заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Старко, педагог-організатор Любов Деркач

 Місцева ж школа теж отримала подарунок від нардепа – новенький телевізор.

Попереду в юних волинян десять днів активного відпочинку, позитивних емоцій та цікавих знайомств. Досвід показує, що цей час промайне як мить,  лишаться надовго, а сспогади про рідну школу залишаться назавжди.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Kommentarer


bottom of page