top of page

У НАС Є НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ЯК «СВЯЩЕННІ КОРОВИ», ЩО ХОЧУТЬ, ТЕ Й РОБЛЯТЬ, - ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ


Сьогодні народний депутат  Ірина Констанкевич публічно прозвітувалася перед Колківською та Прилісненською об’єднаними територіальними громадами.

За даними моніторингу громадської мережі ОПОРА під час VІІІ сесії Верховної ради найбільше законопроектів – 30 – серед п’яти депутатів мажоритарників, які представляють у парламенті Волинь, підготувала Ірина Констанкевич. Це законопроекти, які «народилися» на 23-му виборчому окрузі і стосуються питань заробітних плат вчителів, харчування дітей чорнобильців, пенсійного законодавства. Також парламентар активно зустрічається з громадами свого виборчого округу. За звітний період відбулося 147 таких зустрічей, у яких взяли участь більше 15 тисяч людей.

За результатами цих зустрічей нардепом було підготовані 615 запитів та звернень, що стосуються соціального захисту громадян, освіти, медицини, розвитку соціальної інфраструктури, субвенції місцевим бюджетам, ремонту доріг, екології  та захисту довкілля.











На соціально-економічний розвиток громад Маневицького району  з ініціативи народного депутата Ірини Констанкевич  було залучено 4 млн 387 тисяч гривень державних коштів та охоплено 16 населених пунктів, 2 ОТГ та 21 обєкт.

Не залишається осторонь і фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і спільно з громадами  на соціально-економічний розвиток Маневицького району району було залучено 869 тисяч гривень.

Жителі волинського Полісся кажуть, що це вперше вони мають такого депутата як Ірина Констанкевич, адже раніше народних обранців доводилося бачити лише по телевізору.

Ірина Констанкевич переконана, що звітуватись перед громадою – обов’язок кожного депутата.

«У нас є народні депутати як «священні корови», що хочуть, те й роблять, маю надію, що оцінку цьому дадуть люди, бо ж це обов’язок кожного звітувати перед громадою, яка дала йому мандат довіри. Моїх виборців на 23-му окрузі таке не влаштовує, тому що це люди, які направду хочуть змін у нашій країні, тому ми працюємо разом, поважаючи один одного», - розповіла Ірина Констанкевич.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Commenti


bottom of page