top of page

У ЧЕМЕРИНІ ДІТИ ЗМУШЕНІ ШУКАТИ САДОЧОК В ІНШИХ СЕЛАХ


Нещодавно під час робочого візиту до Ківерцівського району народний депутат Ірина Констанкевич побувала у селі Чемерин, де у приміщенні фельшерсько-акушерського пункту зустрілася з громадою.

Основною проблемою жителів села Чемерин є відсутність дитячого садочку. Разом із тим, частина приміщення місцевої школи пустує та руйнується. У селі підростає 35 діток дошкільного віку, які змушені відвідувати садочки сусідніх сіл.







Нардеп оглянула приміщення місцевої школи, де в одному крилі нині навчається 8 дітей, а інша частина занепадає.

«Це питання потрібно вивчати, якщо буде така ініціатива від громад, я готова її відстоювати та підтримувати. Повинна бути підтримка і з боку місцевої влади», - запевнила парламентар.

Історія місцевої школи  налічує вже понад 50 років. У 2009 році у приміщенні, де розташовувалася школа, ФАП і дитячий садочок, залишилась тільки школа.

З поміж іншого селяни переймалися низьким закупівельними цінами на молоко, так званою медичною реформою, проблемами децентралізації.

На завершення Ірина Констанкевич подарувала місцевому ФАПу необхідне медичне обладнання, а фонд сільської бібліотеки отримав нову літературу.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comentarios


bottom of page