top of page

ЩО КУПУВАЛА НАРДЕП НА РИНКУ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОГО? Фото


Вже ні для кого не є дивним, що народного депутата Ірину Констанкевич можна зустріти посеред вулиці, поговорити, запитати поради чи попросити допомоги.

Жителі 23-го виборчого округу радіють, кажуть, що прихиляє свою простотою, добротою та людяністю. Сьогодні перед початком робочого дня у Камінь-Каширському районі Ірина Констанкевич завітала на місцевий ринок, поспілкувалася з людьми та придбала місцевих смаколиків.










«На початку для нас було дивним, що ми зустрічаємо її посеред вулиці, вона дуже багато для нас зробила: дороги поремонтувала, допомагає садочку, школі, лікарні, ми не просто її підтримуємо, а любимо», - каже пенсіонерка Галина Василівна.

«Коли мій син загинув в АТО в 2014 році, то наша депутатка допомогла мені отримати землю під будівництво», - підхоплює місцева мешканка Марія Павляшин та не може стримати сліз.

На центральній площі ринку збираються люди, бо хочуть поділитися із нардепом своїми проблемами, бо у кожного болить своє – мізерні зарплати та пенсії, неякісна медицина, бюрократична система, перед якою у селян опускаються руки. Ірина Констанкевич не залишає без уваги жодного звернення.

Не повернулася нардеп із ринку і без місцевих камінь-каширських смаколиків, бо вдалося придбати і меду, і сиру, і лохини, бо у все у що була вкладена праця її камінь-каширців найкраще та найсмачніше.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page