top of page

Інспекція об'єктів фінансування із фонду соціально-економічного розвитку завершилася у Ківерцях


Із допомогою народного депутата України Ірини Констанкевич для потреб Ківерцівського району у грудні 2016 році освоїли майже 4 мільйонів гривень із коштів фонду соціально-економічного розвитку. Це було непросто, оскільки об’єкти, які пропонували на фінансування, повинні були мати усю необхідну проектно-кошторисну документацію. Важливо, щоб і роботи виконали швидко, але якісно. Саме тому обраниця волинян вирішила побувати скрізь, куди надійшли кошти. Візит до Ківерців завершив січневу роботу в 23-му окрузі народного депутата України від партії «Українське об'єднання патріотів –УКРОП» Ірини Констанкевич. У Ківерцівській міській гімназії нарешті довели до ладу дах (на ремонтні роботи потрібно було понад мільйон гривень). Експериментальна школа обладнала комп’ютерною технікою кабінет інформаційних технологій.

Будинок культури, про який десятиліттями «забували» у державному фінансуванні, має тепер автобус для гастролей творчих колективів, сценічне взуття для танцюристів і співаків. Олександр Бовканюк, директор Будинку культури, ділиться емоціями: «Ми дуже довго про автобус мріяли, багато років – тепер мрія здійснилася. У нас 526 учасників із різних колективів, тому одягу, спеціального взуття потрібно багато і воно дороге. На виділені кошти замовили у Дніпропетровську 92 пари». Загалом  заклад отримав допомогу у розмірі півтора мільйона коштів із фонду соціально-економічного розвитку.

 Необхідне обладнання закупили у медичні заклади Ківерців, зокрема – електрокардіограф для районного Центру первинної медико-санітарної допомоги, комп’ютерну техніку для територіального медичного об’єднання. 


2 лютого 2020р.

Comments


bottom of page