top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ОСВІТНЬОМУ ФОРУМІ. ФОТО


Яке майбутнє чекає на світовий бізнес та суспільство? Міжнародний освітній форум Facing the Future — подія, присвячена пошуку відповіді на це запитання.

Серед учасників форуму відомі фахівці з економіки, політики, психології та бізнесу. Спеціальний гість Форуму Ювал Ной Харарі — ізраїльський історик, що спеціалізується на медієвістиці й історії війн. Він автор бестселерів «Homo Deus: коротка історія майбутнього», «21 урок для 21-го століття» та «Sapiens». Книжки Харарі очолюють світові рейтинги з продажів, ними захоплюються Марк Цукерберг і Білл Гейтс.




Взяла участь в освітньому форумі і народний депутат Ірина Констанкевич.

«Міжнародний освітній форум з нагоди 30- річчя МІМ зібрав відомих футурологів, філософів, політиків, бізнесменів, щоб обговорити важливі смисли, цінності, з якими можливе майбутнє світу, людства і нас зокрема. Цікаві спікери з оригіальними візіями. І з поміж них - неперевершений Ювал Ной Харарі. «Єдина константа - це зміни» - він автор. Наконспектувалася, книгу з автографом отримала в дарунок. Щаслива і з цілою горою думок. Дякую організаторам і партнерам за високого рівня освітній форум» - написала на своїй сторінці у мережі Facebook Ірина Констанкевич.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page