top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ В ОКОНСЬКУ: «ДЛЯ МЕНЕ ВАЖЛИВО, ЩО СКАЖУТЬ ЛЮДИ»


Під час робочого візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич відвідала селище Оконськ, де в приміщенні школи зустрілася з місцевою громадою. На початку зустрічі нардеп розповіла про законодавчі здобутки у Верховній Раді.

«В цілому я автор близько 80 законопроектів. Це ті закони, що народжувались у нас на Волині. Ці законопроекти стосувалися освіти, відстоювання інтересів фермерських господарств, забезпечення землею атовців», - відзвітувала парламентар.


Зокрема, Іриною Констанкевич був ініційований та зареєстрований законопроект, що передбачає підвищення заробітних плат вчителів. З цього приводу було підготовлено і відповідне подання до Конституційного суду.

Найближчим часом селян чекає ще два випробування: питання закупівлі молока в одноосібних селянських господарств, а також реалізація м’ясної продукції.

Третім важливим напрямком, який став пріоритетом для народного депутата - забезпечення учасників АТО земельними ділянками, які гарантовані їм державою.

«За неповні два роки мені вдалося залучити на округ 40 мільйонів гривень, які ми направили на школи, лікарні, дитячі садочки та інші об’єкти соціальної сфери. Чиновники «місцевого розливу» часто критикують мене, а самі в той час не можуть якісно освоїти кошти «заведені на округ». Однак для мене важливо, що скажуть люди про мою роботу», - зауважила нардеп.

Своєю чергою, селищний голова Оконська Петро Ярута розповів про здобутки селища, зокрема, у сфері будівництва доріг, освітлення вулиць та облаштування дитячих майданчиків.

Жителі Оконська зверталися до Ірини Констанкевич з найрізноманітнішими питаннями, які стосувалися ремонту дахів, придбання меблів, облаштування дитячого майданчика, надання адресної допомоги. Парламентар запевнила, що жодне прохання не залишиться без уваги.



Comentarios


bottom of page