top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ЗУСТРІЛАСЬ ІЗ ГРОМАДОЮ СЕЛА ДЕРНО


Під час робочого робочого візиту районами та селами волинського Полісся, народний депутат Ірина Констанкевич побувала у селі Дерно Ківерцівського району. Це вже не перший візит нардепа до цього села. 

Зустріч пройшла у місцевій амбулаторії сімейної медицини. За сприяння Ірини Мирославівни за кошти державного фонду соцеконому амбулаторію капітально відремонтували та придбали сюди твердопаливний котел. 

Нардеп каже, що дала собі обіцянку побувати у всіх, навіть найвіддаленіших селах свого виборчого округу.


«Сьогодні у кожному селі дуже багато проблем. За час роботи у Верховній Раді мені вдалося залучити на округ 40 мільйонів гривень, це великі гроші, однак коли я зустрічаюся з людьми і чую про їх проблеми, то розумію, що не так це й багато, тому працюватиму далі на благо громади», - запевнила Ірина Констанкевич.

Серед найважливіших питань, які турбують сьогодні дернян – перекриття даху школи, проблема бездоріжжя у селі Кадище, куди не може доїхати жоден автобус, заміна вікон у місцевій школі, проблеми з каналізацією та підтопленням вулиць.


Після обговорення проблем з громадою, депутатом обласної ради від УКРОПу Олександром Омельчуком, головою районної ради, укропівцем Василем Хмілевським та очільником села Олександром Гучем вдалось дійти спільних рішень щодо вирішення частини озвучених питань.

На зустріч також прибули представники громади села Башлики. Вони подякували Ірині Констанкевич за те, що за її допомоги вдалося зрушити з «мертвої точки» будівництво Башликівської школи. Сьогодні дітки навчаються в будинку культури, який абсолютно не пристосований до навчання.

bottom of page