top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ЗУСТРІЛАСЯ З ОСВІТЯНАМИ МАНЕВИЦЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ


Під час нещодавнього візиту до Маневицького району народний депутат Ірина Констанкевич завітала до Маневицького професійного ліцею, де зустрілася з освітянами та обговорила найважливіші законодавчі ініціативи в сфері освіти, зокрема і Закон «Про фахову передвищу освіту».

Ірина Констанкевич стала одним з ініціаторів прийняття Закону «Про фахову передвищу освіту».

«Цим законом ми відкрили вікно можливостей і дали закладам автономність та можливість багатоканального фінансування», - наголосила нардеп.

Хвилює освітян і доля законопроекту «Про професійно-технічну освіту». Вони переконані, що цей законопроект має майбутнє, якщо у парламенті  працюватимуть фахівці цієї галузі.



Маневицький професійний ліцей – один із наймолодших навчальних закладів професійно-технічної освіти на Волині. Це творчий та навчальний центр Маневиччини, який забезпечує розвиток здібностей та обдарувань дітей і молоді та готує кваліфікованих робітників, яких потребує сучасний ринок праці.


«Для Маневицького району дуже потрібний ваш ліцей, я підтримувала вас і буду підтримувати», - запевнила нардеп.

Директор закладу Олександр Піддубний подякував нардепу за допомогу у збереженні закладу, адже Ірина Констанкевич приклала максимум зусиль аби Маневицький професійний ліцей не закрили.

Також за сприяння Ірини Констанкевич для потреб навчального закладу був придбаний автомобільний кран КТА-16 на шасі КАМАЗ, вантажопідйомністю 10 тонн. Також за клопотанням Ірини Констанкевич на заміну вікон виділила Волинська обласна рада.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page