top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПОПОВНИТЬ ФОНД РАЙОННИХ БІБЛІОТЕК УНІКАЛЬНИМ ВИДАННЯМ


Фотовиставка унікальних робіт газети «День» під назвою «Фотосинтез» стартувала у Луцьку. У бібліотеці СНУ було представлено 350 найкращих знімків, які відібрали із тисяч світлин у рамках міжнародного конкурсу.



Ще задовго до відкриття до приміщення прийшли десятки людей, які мали можливість першими насолодитися неперевершеними фото різної тематики з усіх куточків країни. Тут представлені світлини-переможці міжнародного фотоконкурсу, яких обрали із понад 3,5 тисяч знімків. Виставка має таку цікаву назву, бо представляє свіжий погляд-антидепресант, який допомагає боротися із суспільним авітамінозом. 


На урочистості з нагоди відкриття фотовиставки прийшли чиновники, чиновники, політики, викладачі, громадські діячі та молодь.


«Це новий імпульс для думання, ідей та творення, а світлини зібрані у цьому залі – це жива історія», - розповіла головний редактор газети «День» Лариса Івшина.


Ректор вишу Ігор Коцан зауважив, що традиційно на початку літа у гості приїжджає почесний професор СНУ та головний редактор газети «День» Лариса Івшина. Кожна виставка газети має оригінальне гасло.


Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко зауважив, що метою виставки є також об'єднувати людей.


Тож до вітань опісля долучився член Європараменту Елмар Брок. Посадовць зауважив, що і сам був журналістом, тому він вірить, що галузь покликана тримати демократичну систему.


Також під час фотовиставки відбулася і презентація книги газети «День» - «Корона, або Спадщина Королівства Руського».


Присутній під час заходу помічник-консультант народного депутата Ірини КонстанкевичОрест Махновський розповів, що сьогодні за дорученням нардепа було придбано 10 примірників нової книги, які незабаром поповнять книжковий фонд районних бібліотек.



コメント


bottom of page