top of page

Ірина Констанкевич привітала «Нове життя» із ювілеями


З нагоди сьогоднішніх іменин «Нового життя» та 75-річчя загалом районної газети, депутат Верховної Ради Ірина Констанкевич висловила свою думку про цей часопис, - "Нове життя".

Зокрема, вона написала: «Німецький філософ Артур Шопенгауер влучно сказав: «Газети — це секундні стрілки історії». Вже 75 років літопис Любешівського краю творить районна газета, яка з 1965 року виходить під назвою «Нове життя». За ці роки у житті видання відбулося чимало змін. Але незмінним залишилося одне: газету люблять, їй довіряють, із нетерпінням очікують на черговий номер. І я як постійна читачка «Нового життя» можу беззаперечно це підтвердити.

Газета вирізняється глибинністю матеріалів, тематичною різноплановістю. Журналісти піднімають ті теми, які близькі людям, громадам, кожному з нас. І про складні речі розповідають просто та завжди об'єктивно. «Нове життя» - одне з небагатьох видань, яке щономера висвітлює тему російсько-української війни, на сторінках газети – чимало статтей про патріотизм та любов до України і своєї малої Батьківщини. Для багатьох читачів «Нове життя» стало справжнім другом та порадником.

Дякую колективу видання за наполегливість, пошук постійних можливостей для розвитку, креативність і незламну віру у краще. Зичу кожному працівнику редакції міцного здоров'я, миру, нових звершень у розвитку газети.



bottom of page