top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ ПРИВІТАЛА ФЕРМЕРІВ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Сьогодні  відбулася регіональна зустріч Всеукраїнської аграрної ради з обговорення найактуальніших питань аграрної галузі.

 Участь у заході взяла і народний депутат Ірина Констанкевич.

Зокрема,  були обговорені перспективи та умови запровадження ринку землі та проведений аналіз пропозицій комітету Верховної  Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин,  захист інтересів аграрного сектору від наслідків монополізації ринку азотних добрив, мінімальне податкове зобов’язання. Варто зауважити, що Ірина Констанкевич підтримала усі важливі для аграріїв закони, зокрема і закон про кооперацію та продовжуватиме відстоювати інтереси аграріїв в новому парламенті..

Опісля Ірина Констанкевич взяла участь у відзначенні Дня фермера у Ківерцівському районі, оглянула найкращі досягнення фермерських господарств.

Нагадаємо, що День фермера у Ківерцівському районі відзначається з 2012 року та має на меті представити найкращі здобутки фермерських господарств району. Нардеп привітала фермерів з їх професійним святом, подяками народного депутата були відзначені:  Василя Хоровця – голову Асоціації фермерів Ківерцівського району, Сергія Нестерчука –директора фермерсього господарства «Сильне» Ківерцівського району, Віталія Приймака – керівника фермерського господарства «Бджолина ферма «Гаївка» Ківерцівського району, Олега Збируна – механізатора фермерського господарства «Золота нива» Ківерцівського району, Павла Шнита – агронома фермерського господарства «Сильне» Ківерцівського району.

«Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - фермера й годувальника залишаються взірцем для багатьох. Нехай у всіх справах супроводжує успіх, і легко втілюються найсміливіші ідеї та плани», - наголосила Ірина Констанкевич.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

Comments


bottom of page