top of page

ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ: «Я ЗА СІМ‘Ю, ДЕ Є ЖІНКА І ЧОЛОВІК, ЯКІ КОХАЮТЬ ОДНЕ ОДНОГО, І В ЦЬОМУ ЩАСТІ НАРО


Нещодавно народні депутати Ірина Констанкевич, Олег Мусій та Олександр Дехтярчук провели брифінг у Верховній Раді щодо неприпустимості популяризації на законодавчому рівні різних видів девіантної статевої поведінки.

Формування інституту сім’ї, її моральних та духовних цінностей мали місце впродовж тисячолітньої історії і зараз є реальна загроза того, що ці цінності будуть зруйновані людьми, які спекулюють на моралі та гуманізмі.

«Як це не тривіально і, можливо, не модно, але я за сім‘ю, де є жінка і чоловік, які кохають одне одного, і в цьому щасті народжуються діти. Так було у моїй родині уже кілька поколінь і тому є я, мої діти і колись будуть й онуки», - наголосила Ірина Констанкевич.

Дещо раніше до Ірини Констанкевич зверулися волиняни, які зібрали кілька тисяч підписів на підтримку традиційних родинних цінностей.

В той же час, у середу, 4 квітня, тисячі громадян заповнили урядовий квартал у Києві. Люди вимагали захистити інститут сім`ї в Україні та зберегти родинні цінності. На мирній акції були присутні житлі більшості областей України.

Нагадаємо, що згідно зі статтею 51 Конституції України, «сім’я, дитинство, материнство і батьківство» охороняються державою

bottom of page