top of page

23 ОКРУГ: «ЗА МАЙБУТНЄ» ПІДТРИМАЛИ ПОНАД 27 ТИСЯЧ ВИБОРЦІВ


За попередніми даними, у 23 окрузі народної депутатки Ірини Констанкевич партія «ЗА МАЙБУТНЄ» отримала найбільшу довіру виборців.

Зокрема, у територіальному окрузі №8 рейтинг партії склав 35,30 % (за партію проголосувало 15 570 виборців) , а у територіальному окрузі №3 (за «ЗА МАЙБУТНЄ» віддали свої голоси 11 530 виборців) – 30, 42 %. Таким чином, за даними паралельного підрахунку голосів, до обласної ради від цих двох терокругів проходить 5 депутатів. Додамо, що територіальний округ №3 включає в себе Боратинську, Ківерцівську, Колківську, Олицьку, Підгайцівську, Цуманську ОТГ. Явка виборців становить 44,52 %. До терокругу №8 входять Камінь-Каширська, Маневицька, Любешівська, Прилісненська та Сошичненська ОТГ. Явка виборців склала 46, 62 %.

«Дякуємо усім тим, хто вірить і підтримує нашу велику команду «ЗА МАЙБУТНЄ». Кожен ваш голос дуже важливий для нас. Ми і надалі будемо працювати задля того, аби громади Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського та Маневицького району мали ще більше можливостей для розвитку. Разом ми можемо зробити значно більше для нашої рідної Волині», - зазначила народна депутатка Ірина Констанкевич, яка балотувалася до Волинської облради під номер один по територіальному округу №8.

Загалом, за попередніми даними, загальний рейтинг партії «ЗА МАЙБУТНЄ» найвищий по області і складає – 31,17 %.

bottom of page