top of page

В УГРИНИЧАХ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА


Вчорашня неділя була особлива для жителів села Угриничі. Адже громада відзначала престольне свято і День села, - пише любешівська газета Нове життя.

У день пам’яті великомучениці Параскеви П’ятниці архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл очолив Божествену літургію у місцевому храмі. Архіпастирю співслужили настоятель храму протоієрей Віталій Першута, настоятель Свято-Покровського храму Луцька архімандрит Афанасій (Герман) та клірики Любешівського благочиння. На Малому вході архієпископ відзначив настоятеля храму протоієрея Віталія високою церковною нагородою – хрестом із прикрасами. Під час Літургії владика разом із духовенством та прихожанами вознесли посилену молитву за дітей-сиріт.

У місцевій клубній установі вчора був повний аншлаг. Концерт вдався на славу, відгукуються жителі с. Угриничі та їхні гості. Зі сцени лунали пісні від працівників центру культури та дозвілля селищної ради. Виступали й місцеві таланти: звучали авторські вірші, було й театралізоване жартівливе дійство, танці.

Із Днем села привітав угриничівців помічник народного депутата України Ірини Констанкевич, депутат Любешівської селищної ради Сергій Неймарк. Також він вручив Подяку народного депутата для Наталії Струк-Маковецької, котра є депутатом селищної ради та активісткою цього села. Вітальні слова для громади мовив і депутат районної ради Валерій Андрушкевич. А ще були відзначені пам’ятними сувенірами жителі села-учасники АТО, а також іменинники того дня.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page