top of page

ВЛАДА МАЄ ДОНОСИТИ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ НА ТЛІ МОЖЛИВОГО ВТОРГНЕННЯ РФ


Україна на тлі загрози нового нападу РФ має зміцнювати обороноздатність. Про це говорила народна депутатка від «ЗА МАЙБУТНЄ» Ірина Констанкевич в ефірі програми «Політклуб Віталія Портнікова» на Еспресо.TV.


Ірина Мирославівна вважає: «Ситуація в Україні дуже складна. Ми свідомі цієї загрози - те, що Україна восьмий рік у війні, і те, що ескалація зараз. Безперечно, мені теж бракує комунікацій. Я б хотіла щоденних, вчасних, оперативних і до прикладу розмова президента Байдена і Зеленського вчорашня, вона була відкоментована сьогодні у другій половині дня. Коли ми спитали міністра закордонних справ, що було - ми отримали дуже лаконічну, стриману і далеку від прозорої відповідь. Суспільство в час таких загроз хоче більшої комунікації».


«Демонструвати повагу до українського суспільства - доносити більше правдивої інформації. Друге - повинні бути реальні кроки у зміцненні обороноздатності країни. Роботи на кордоні з Білоруссю не було, немає її і зараз. Третій аспект, в контексті децентралізації, в контексті того, що багато повноважень передані на громади - нам треба більше працювати з головами громад, там внизу. Допоки гроші не прийшли, оті 2,7 млрд. на тероборону - мери міст хапаються за голову, з яких ресурсів скеровувати кошти», - коментує Ірина Констанкевич.

bottom of page