top of page

ВСІ ЧЕКАЮТЬ ЗМІН І СПОДІВАЮТЬСЯ, ЩО ЦЕЙ ПАРЛАМЕНТ БУДЕ ІНШИМ, - ІРИНА КОНСТАНКЕВИЧ


Сьогодні розпочинається каденція нового парламенту ІХ скликання і свій ранок народний депутат Ірина Констанкевич символічно розпочала із виступу на телеканалі «Рада». Найперше нардеп загадала трагічні події під Іловайськом.

«Для всіх нас цей день завжди залишиться особливим, адже там загинуло багато наших хлопців, зокрема і волинян, тож сьогоднішнє засідання парламенту має розпочатися із хвилини вшанування пам’яті, які загинули захищаючи нашу державу», - переконана нардеп.

Також Ірина Констанкевич розповіла про те, що очікує від нового парламенту і переконана, що новообрана Верховна рада повинна розпочати свою каденцію  із максимальної концентрації відповідальності, бо всі чекають змін і сподіваються, що цей парламент буде іншим.

«Сьогодні наше суспільство пішло на те, що навіть закрило очі на аматорство, на це початківство сподіваючись, що воно компенсується відповідальністю», - наголосила парламентар.

Нагадаємо, що Ірина Констанкевич вже другу каденцію працюватиме у Верховній раді, адже жителі 23-го виборчого округу довірили їй представляти там їх інтереси.

За три роки своєї неповної каденції Ірина Констанкевич не втрачала зв'язок із людьми і побувала в кожному із 260 населених пунктів свого виборчого округу.

«Я дякую людям за підтримку і обіцяю, що буду й надалі працювати так, аби виправдати їх довіру, адже розумію всю повноту відповідальності», - наголосила нардеп.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page