top of page

«Герої живуть доти, поки про них пам'ятають», - Ірина Констанкевич


Вчора народний депутат Ірина Констанкевич побувала з робочим візитом на Камінь-Каширщині. Разом із головою Гуто-Боровенської ОТГ Михайлом Оліферчуком, депутатом обласної ради Анатолієм Філюком, депутатом Камінь-Каширської районної ради Світланою Сидорук нардеп поклала квіти до пам’ятного знаку захисникам України.





Також цього дня з рідними та односельчанами Ірина Констанкевич  вшанувала пам'ять загиблих воїнів-захисників Сергія Приймака, Дмитра Герасимика, та Сергія Цепуха.

Ірина Констанкевич поспілкувалася з мамою загиблого Сергія Приймака Марією Іванівною та вручила Подяку з нагоди Дня захисника України та особистого ювілею.

У селі Ворокомле нардеп мала зустріч із членами сімей учасників бойових дій, де обговорили питання стану реалізації державних пільг та гарантій,

Також цього дня Ірина Констанкевич поспілкувалася з батьками загиблого Сергія Цепуха, дружиною та донечками загиблого Дмитра Герасимика.

«Герої живуть доти, поки про них пам'ятають. І нашим головним завданням є збереження пам’яті про подвиг наших героїв, які поклали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України», - наголосила Ірина Констанкевич.

До слова, у Камінь-Каширському районі налічується майже триста учасників бойових дій та девять загиблих героїв.

Читайте новини на нашій сторінці у Facebook

bottom of page