top of page

ГОЛОВОЮ СОШИЧНЕНСЬКОЇ ОТГ ОБРАЛИ ПОМІЧНИЦЮ ІРИНИ КОНСТАНКЕВИЧ


За попередніми даними головою Сошичненської об’єднаної територіальної громади обрано помічницю народного депутата Ірини Констанкевич, депутатку Камінь-Каширської районної ради Світлану Сидорук. Вибори в ОТГ відбулися вчора, 22 грудня.

Сошичненська об’єднана територіальна громада  – друга, яка створена у Камінь-Каширському районі. Громада об’єднує чотири села: Запруддя, Карасин, Карпилівку та Сошичне. Тут мешкає 3700 чоловік. Виборців – 2547, з яких участь у голосуванні взяли 1758 (69,02 %).

За посаду голови змагалися два кандидати – Світлана Сидорук  та голова Сошичненської сільради Ігор Волосюк.

За Світлану Сидорук проголосував 901 виборець.  За Ігоря Волосюка віддали свої голоси  852.

«Вітаю Сидорук Світлану Макарівну, яка перемогла на виборах на голову Сошичненської ОТГ. До роботи!!!!», – написала на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Ірина Констанкевич.

22 грудня на Волині провели перші вибори у Сошичненській громаді Камінь-Каширського та Доросинівській Рожищенського районів, а також довибори депутатів у Підгайцівській громаді Луцького, Дубечненській та Смідинській громадах Старовижівського районів та Турійській громаді. Загалом в Україні вибори цього дня відбулися у 86 новостворених ОТГ

bottom of page