top of page

ГРОМАДИ, ЯКІ МАЮТЬ ВПЕВНЕНЕ МАЙБУТНЄ: ОЛИЦЬКА ОТГ


Місцеві вибори - це можливість сформувати підґрунття, на якому будемо далі працювати та розбудовувати громади. Про орієнтири Олицької ОТГ народна депутатка Ірина Констанкевич з представниками громади говорила в ефірі телеканалу «Аверс».

Від Олицької ОТГ з командою «За майбутнє» до Волинської обласної ради висуваємо Ігоря Леха. «На місцях ми повинні реалізовувати всі поставлені завдання, адже нам тут жити. Наші виборці мають бути відповідальними перед своїм вибором, зважати на вже зроблені справи своїх кандидатів», - зазначає Ігор Лех.

Головою Олицької ОТГ бачимо Лілію Леошко. Олика славиться не тільки туристичними локаціями, а й родючими землями, тут розташовано чимо фірм та підприємства. «Важливо, щоб інвестори були зацікавлені в громаді, створювали тут робочі місця і відповідно наповнювали місцевий бюджет. Також всі жителі громади мають мати інтерес, щоб зробити на місцях все якнайкраще. Все залежить тільки від нас, від нашої спільної роботи», - переконана Пані Лілія.

Павло Давидюк, якого ми бачимо депутатом Олицької ОТГ, вважає, що громада повинна акумулювати гроші на своїй території і саме за рахунок податків можна розвивати громади, створювати щось нове.

Ірина Констанкевич наголошує: «Команда досвідчена, відповідальна і готова змінювати майбутнє на краще!!»

bottom of page